Zadeva: Ekskurzija članov Društva za varstvo rastlin Slovenije v Srbijo

 

Spoštovani člani!

 

Pobuda za ekskurzijo članov Društva za varstvo rastlin Slovenije v Srbijo ima že kar dolgo brado. Po dolgotrajnih pripravah in dogovorih s stanovskimi kolegi v Srbiji je zdaj znan termin ekskurzije. Ta se bo zgodila med 13. in 15. junijem 2008.

 

Na pot se bomo odpravili v petek, 13. junija 2008. Zbor udeležencev bo ob 6:00 pred Biotehniško fakulteto v Ljubljani. Prihod v Beograd načrtujemo med 14. in 15. uro. Po nastanitvi v hotelu bomo obiskali Kmetijsko fakulteto in Inštitut za varstvo rastlin v Zemunu. V Beogradu bomo ostali do zgodnjega sobotnega popoldneva, ko se bomo odpravili proti Novemu Sadu. Tako bo dovolj časa tudi za ogled številnih beograjskih znamenitosti.

 

V Novem Sadu bomo po nastanitvi v hotelu obiskali Oddelek za varstvo rastlin na Kmetijski fakulteti, spoznali pa bomo tudi stanovske kolege na Inštitutu za poljedelstvo in vrtnarstvo. Seveda bo tudi v Novem Sadu dovolj časa za ogled znamenitosti in druženje. Proti Ljubljani bomo predvidoma krenili v nedeljo, 15. junija med 14. in 15. uro. Prihod v naše glavno mesto načrtujemo v večernih urah.

 

Cena ekskurzije za člane društva znaša 100 EUR, za nečlane pa 150 EUR. Prosimo, da nam vašo pripravljenost za udeležbo na ekskurziji sporočite najpozneje do 2. junija 2008 ob 12:00 na e-naslov aleksander.bobnar@bf.uni-lj.si. Minimalno število prijavljenih udeležencev je namreč 30. V primeru zadostnega števila prijav boste o nadaljnih aktivnostih v zvezi z izletom (plačilo ekskurzije, natančnejši program ekskurzije idr.) obveščeni po e-pošti.

 

Po nekaj letih imamo torej spet priložnost za skupno izobraževanje in druženje, zato sem prepričan, da se boste na vabilo na ekskurzijo v Srbijo odzvali v velikem številu.

 

 

Lep pozdrav,

 
									doc. dr. Stanislav Trdan
									    predsednik DVRS
 
Ljubljana, 
21. maj 2008